AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun çukur görmek

Kahve falında uzun çukur görmek

Kahve falında uzun çukur görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun çukur gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Kahve falında uzun çukur görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada çukur görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan dolu çukur görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet çukuru temizlemek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çukurun içine girmek iyi halinin kalmayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde çukur görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Kahve falında çukurda kalmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir