AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurda oturmak

Kahve falında çukurda oturmak

Kahve falında çukurda oturmak kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kısmetinizin açılacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işarettir.

Kahve falında çukurda oturmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz.

Kahve falında çukurda oturmak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini çukurda görmek her geçen gün başarıların artacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına işarettir.

Kahve falında birinin çukur kazdığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine inanılır.

Kahve falında küçük çukur görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında toprak çukur görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işarettir.

Kahve falında toprağa çukur kazmak sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çukurda görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evinin önünde çukur görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir