AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda gömülmek

Kahve falında mezarda gömülmek

Kahve falında mezarda gömülmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bilakis malının çoğalacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda gömülmek gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Kahve falında yeni gömülmüş mezar görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmek mezara gömülmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Kahve falında mezarda gömülmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında ölüp mezara gömülmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sevindirici şeyler duymaya işaret eder.

Kahve falında mezara birinin gömüldüğünü görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek karlı işler yapacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine delalettir.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir