AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömü çıkarmak

Kahve falında gömü çıkarmak

Kahve falında gömü çıkarmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında gömü çıkarmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında gömü çıkarmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında altın gömü çıkarmak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek elinden gelen herşeyi yapacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmeden gömüldüğünü görmek önemli bir lider haline geleceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çukura gömülmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere gömülmek ekonomik durumunun düzeleceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında denizde kuma gömülmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinin gömüldüğünü görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir