AnaSayfa / Genel / Kahve falında cübbe çıkarmak

Kahve falında cübbe çıkarmak

Kahve falında cübbe çıkarmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, işten yana şansının açık olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında cübbe çıkarmak gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Kahve falında cübbe çıkarmak İslami olarak günahlarının artacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında hakim cübbesi görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında cübbeli insan görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında cübbe sarık görmek rahat yüzü göreceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı cübbeli adam görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cübbe sarık giymek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarık cübbe görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir