AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakim cübbesi görmek

Kahve falında hakim cübbesi görmek

Kahve falında hakim cübbesi görmek acı veren durumların vuku bulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, ticarette yol katedeceğine, işten yana şansının açık olacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hakim cübbesi gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Kahve falında hakim cübbesi görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında hakim cübbesi giydiğini görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına delalettir.

Kahve falında hakimlik sınavını kazanmak okuyacağına ve bilgileneceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yılana hakim olmak hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bayan hakim görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında hakim mahkeme görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında kadın hakim görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında hakimin elini öpmek kurtuluşu yakalayacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir