AnaSayfa / Genel / Kahve falında çörek börek görmek

Kahve falında çörek börek görmek

Kahve falında çörek börek görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında çörek börek gördüyseniz:

  • Renkli sosyal planlar yapabilir, özel bir kişiyle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında pasta börek çörek görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında börek çörek almak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında çörek börek görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine tabir olunur.

Kahve falında çörek pişirdiğini görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işarettir.

Kahve falında cevizli çörek görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında sıcak çörek yemek neşenin yerine geleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içli çörek görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöreklenmiş yılan görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir