AnaSayfa / Genel / Kahve falında çörek pişirdiğini görmek

Kahve falında çörek pişirdiğini görmek

Kahve falında çörek pişirdiğini görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında çörek pişirdiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Kahve falında çörek pişirdiğini görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş çörek görmek zafer elde edeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında börek çörek almak kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında ıspanaklı çörek yemek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında fırından çörek almak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çörek yapmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret eder.

Kahve falında çörek otlu peynir görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kızarmış çörek görmek verilen emeklerin heba olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir