AnaSayfa / Genel / Kahve falında içli çörek görmek

Kahve falında içli çörek görmek

Kahve falında içli çörek görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, daha çok iş yapacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Kahve falında içli çörek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden veya yatırımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında içli çörek görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek hem de zengin biri olacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş çörek görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mayalı çörek görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine inanılır.

Kahve falında yağlı çörek yemek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış çörek görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı çörek görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, inancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram çöreği görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir