AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbada saç görmek

Kahve falında çorbada saç görmek

Kahve falında çorbada saç görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine tabir olunur.

Kahve falında çorbada saç gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında çorbada saç görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında çorbanın içinde saç görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında yere çorba dökmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında hastaya çorba yapmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine yorulur.

Kahve falında un çorbası yapmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine inanılır.

Kahve falında misafire çorba ikram etmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında çocuğa çorba içirmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında çorba kepçesi görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir