AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbada kıl görmek

Kahve falında çorbada kıl görmek

Kahve falında çorbada kıl görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok zor duruma düşüleceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, daima secde ve şükür edeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında çorbada kıl gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Kahve falında çorbada kıl görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorbanın içinde kıl görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı çorba içmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çorba satmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba içmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ezogelin çorba görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, masumluğunu ispat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mantı çorbası görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yayla çorbası pişirmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir