AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba içmek

Kahve falında çorba içmek

Kahve falında çorba içmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, projenin gerçekleştirileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba içmek gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı çorba içmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çorba içmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işarettir.

Kahve falında işkembe çorbası içmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, tecrübelerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt çorbası içmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ayran çorbası içmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında buğday çorbası içmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında sebze çorbası içmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, herkesin şaşırtılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir