AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba satmak

Kahve falında çorba satmak

Kahve falında çorba satmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorba satmak gördüyseniz:

  • Pazarlıkları veya üzerinde anlaşılması gereken konular varsa, diyalogları başlatabilirsiniz.

Kahve falında çorba satmak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa çorba yedirmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek haksızlıklara maruz kalınacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çorba karıştırmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına yorulur.

Kahve falında çorbayı taşırmak imkânların günden güne azalacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün çorbası içmek hanesine güneş doğacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbasının taştığını görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kazan çorba görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir