AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbanın içinde kıl görmek

Kahve falında çorbanın içinde kıl görmek

Kahve falında çorbanın içinde kıl görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, eşit davranılacağına, kişinin içinin daralacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbanın içinde kıl gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında çorbanın içinde kıl görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine delalet eder.

Kahve falında kıllı çorba içmek kızı olanların da gelin edeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet eder.

Kahve falında çorbada kıl görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına tabir olunur.

Kahve falında çorbanın içinde saç görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbanın içinde böcek görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt içinde kıl görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzının içinde kıl görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, can sıkıcı haberler almaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir