AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbada böcek görmek

Kahve falında çorbada böcek görmek

Kahve falında çorbada böcek görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, hayırla yad etmeye, muradına ereceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında çorbada böcek gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Kahve falında çorbada böcek görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbanın içinde böcek görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında buğday çorbası içmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu çorba görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında soğuk çorba içmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün çorbası pişirmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı mercimek çorbası görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir