AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba pişirmek

Kahve falında çorba pişirmek

Kahve falında çorba pişirmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, gelirinin de artmayacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında çorba pişirmek gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Kahve falında pirinç çorbası pişirmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulur.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında çorba pişirdiğini görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yayla çorbası pişirmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında çorba pişirmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında sütlü çorba pişirmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir