AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçeyle çorba içmek

Kahve falında kepçeyle çorba içmek

Kahve falında kepçeyle çorba içmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, elinin darlık görmeyeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, fesat kimselerin çıkacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kepçeyle çorba içmek gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Kahve falında kepçeyle çorba içmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, yüksek diploma alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba kepçesi görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulur.

Kahve falında kulakları kepçe görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağı kepçe görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çalışmaları kötüleyeceğine inanılır.

Kahve falında kepçeyle çukur açmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kepçe operatörü görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kepçe iş makinası görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kepçe aracı görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir