AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kaşık su görmek

Kahve falında bir kaşık su görmek

Kahve falında bir kaşık su görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, malların çoğalacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kaşık su gördüyseniz:

  • Belli teklif, öneri veya davetleri kabul ya da reddetme konusunda kararsız kalabilirsiniz veya bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında bir kaşık su görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, düşmanlarla beraber oturmaya rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde kaşık görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay kaşıkları görmek kötü duygularından arınacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık satmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında kaşık çatal görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında çay kaşığı satın almak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, spora başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinden kaşık almak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık hediye etmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir