AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık tabak görmek

Kahve falında kaşık tabak görmek

Kahve falında kaşık tabak görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kaşık tabak gördüyseniz:

  • Mevcut durumları en doğru şekilde yönetebilmek veya sorunları çözebilmek için, öncelikle gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışmanız veya gerçek manzarayı görmeniz gerekebilir.

Kahve falında tabak kaşık çatal görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak kaşık görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kaşık tabak görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çatal kaşık tabak görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çatal kaşık almak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden kaşık almak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş kaşık görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret eder.

Kahve falında kaşık dağıtmak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir