AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay kaşığı toplamak

Kahve falında çay kaşığı toplamak

Kahve falında çay kaşığı toplamak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, suç işleyeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çay kaşığı toplamak gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmamanız durumunda tuhaf bir duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında çay kaşığı toplamak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çay kaşığı almak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş çay kaşığı görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına alamet eder.

Kahve falında çay kaşığı yıkamak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında çay kaşığı satın almak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay kaşıkları görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay kaşığı çalmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında çay kaşık görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir