Kahve falında kaşık takımı görmek

Kahve falında kaşık takımı görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kaşık takımı gördüyseniz:

  • Belirsizlikler ön plana çıkabilir.

Kahve falında çatal kaşık takımı almak ortaklarla aranın bozulacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çatal kaşık takımı görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işarettir.

Kahve falında kaşık takımı görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık çatal bıçak takımı görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında antika kaşık görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık kaybetmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına inanılır.

Kahve falında çatal kaşık yıkamak güzel bir evlilik yaşanacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çatal kaşık dizmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir