AnaSayfa / Genel / Kahve falında çoraplar görmek

Kahve falında çoraplar görmek

Kahve falında çoraplar görmek gelir elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında çoraplar gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında kırmızı çorap çıkarmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çorap giydirmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulur.

Kahve falında kokmuş çorap görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalettir.

Kahve falında şeffaf çorap giymek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında güzel çorap giymek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çorap görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında örgü çorap görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir