AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çorap görmek

Kahve falında yeşil çorap görmek

Kahve falında yeşil çorap görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çorap gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Kahve falında yeşil çorap giydiğini görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk çorap görmek kötü günler geçireceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli çorap görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çorap giymek karlı ortaklıklara gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çorap vermek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çorap görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında çorapla yürümek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ince bayan çorabı görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir