AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel çorap giymek

Kahve falında güzel çorap giymek

Kahve falında güzel çorap giymek anne baba ile ters düşüleceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel çorap giymek gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda farklı bir tavır geliştirebilirsiniz.

Kahve falında güzel çorap giymek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işarettir.

Kahve falında güzel çorap görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birisine çorap giydirmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, işlerin de yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında rengarenk çorap giymek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi çorap giymek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye çorap giydirmek tüm düzenin alt üst olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çorap giydirmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir