AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf çorap giymek

Kahve falında şeffaf çorap giymek

Kahve falında şeffaf çorap giymek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalettir.

Kahve falında şeffaf çorap giymek gördüyseniz:

  • Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır.

Kahve falında şeffaf çorap giymek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında şeffaf ayakkabı giymek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeffaf terlik giymek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeffaf elbise giymek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret eder.

Kahve falında şeffaf poşet görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında şeffaf görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında şeffaf yüzük görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir