AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabı yırtık görmek

Kahve falında çorabı yırtık görmek

Kahve falında çorabı yırtık görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, her şeyin yenileceğine, huzurun kaçacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında çorabı yırtık gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili problemlerle uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında çoraplarının yırtık olduğunu görmek ticaret ehli olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık siyah çorap görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık külotlu çorap görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında tabanı yırtık çorap görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işarettir.

Kahve falında ucu yırtık çorap görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorabını yırtık görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir