Kahve falında çorap yıkadığını görmek

Kahve falında çorap yıkadığını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, asla harama bulaşmayacağına, gururlandıracak işler yapacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çorap yıkadığını gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında çorap yıkamak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çorabını yıkamak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli çorap yıkamak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çorap yıkamak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çorap yıkamak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında çorap yıkadığını görmek neredeyse kahrolacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında kirli çorap çıkarmak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında çorabını kaybetmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir