AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çorap çıkarmak

Kahve falında kirli çorap çıkarmak

Kahve falında kirli çorap çıkarmak sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli çorap çıkarmak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Kahve falında kirli çorap çıkarmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine alamet eder.

Kahve falında kirli çorap görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında kirli çorap yıkamak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kirli çorap görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kirli çorap görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kirli çoraplar görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında kirli çorap toplamak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında kirli beyaz çorap görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir