Kahve falında çorap yıkamak

Kahve falında çorap yıkamak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında çorap yıkamak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında çorap yıkadığını görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çorap yıkamak büyük bir ortaklık yapılacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çorabını yıkamak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalettir.

Kahve falında siyah çorap yıkamak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli çorap yıkamak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorap yıkamak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Kahve falında çorapı görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir