AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabını kaybetmek

Kahve falında çorabını kaybetmek

Kahve falında çorabını kaybetmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında çorabını kaybetmek gördüyseniz:

  • Hangi konularda ekstra beklentiler içerisindeyseniz kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında çorap kaybetmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işarettir.

Kahve falında çoraplarını kaybetmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında çorabın tekini kaybetmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çorabı kaybetmek hayali kurulan eve ulaşmaya, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorabını kaybetmek karın artacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında küçük çorap görmek çok başarılı işlere adım atacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çiçekli çorap görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve çorap görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir