AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap bulamamak

Kahve falında çorap bulamamak

Kahve falında çorap bulamamak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, bütçesinin daralacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çorap bulamamak gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında çorabını bulamamak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında çorabı bulamamak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çorap bulamamak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabasını bulamamak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabını bulamamak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşyalarını bulamamak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir yeri arayıp bulamamak darlanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir