AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabı bulamamak

Kahve falında çorabı bulamamak

Kahve falında çorabı bulamamak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çorabı bulamamak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında çorap bulamamak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorabını bulamamak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında çorabı bulamamak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini bulamamak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çıkışı bulamamak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne kan bulaştığını görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bulamamak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir