AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabını bulamamak

Kahve falında çorabını bulamamak

Kahve falında çorabını bulamamak bol kazanç getireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, aradaki buzların eritileceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında çorabını bulamamak gördüyseniz:

  • İnsanlarla uyumlu ekip çalışmaları yapabilir, yeni kimselerle tanışıp, faydalı dostluklar kurabilirsiniz.

Kahve falında çorabı bulamamak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorabını bulamamak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Kahve falında çorap bulamamak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini arayıp bulamamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğini bulamamak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında aradığı evi bulamamak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına inanılır.

Kahve falında evin yolunu bulamamak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını bulamamak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında başarılı olmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir