AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyalarını bulamamak

Kahve falında eşyalarını bulamamak

Kahve falında eşyalarını bulamamak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok güzel işlere gireceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulur.

Kahve falında eşyalarını bulamamak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili konularda yapılacak konuşmalar da diyaloglar gergin bir hal alabilir.

Kahve falında eşya bulamamak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşyayı bulamamak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında eşyalarını bulamamak işlerini büyüteceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek bulamamak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybolmak evini bulamamak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mezar bulamamak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, rakiplerin üzüleceğine inanılır.

Kahve falında bulanik denize girmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaleti bulamamak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, ettikleri duanın kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir