AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabını bulamamak

Kahve falında ayakkabını bulamamak

Kahve falında ayakkabını bulamamak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabını bulamamak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekini bulamamak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında camide ayakkabıyı bulamamak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bulamamak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında giyecek ayakkabı bulamamak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabını bulamamak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıları bulamamak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir