Kahve falında çorapla yatmak

Kahve falında çorapla yatmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında çorapla yatmak gördüyseniz:

  • Bir mal alışından kaynaklanan sorun yüzünden akrabalarınız ile aranız açılabilir.

Kahve falında çorapla yatmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalet etmektedir.

Kahve falında desenli çorap giymek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında anneye çorap giydirmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorap dikmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalettir.

Kahve falında babaya çorap giydirmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında birine çorap almak üzüntülerin gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında yamalı çorap görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında yırtılmış çorap görmek elinin bolluğa kavuşacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir