Kahve falında çorap aramak

Kahve falında çorap aramak engellerden kurtulacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında çorap aramak gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah çorap aramak önünün açılacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalet eder.

Kahve falında çorap aradığını görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorap aramak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çorap aramak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisine çorap giydirmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, çok daha fazla adım atacağına inanılır.

Kahve falında desenli çorap görmek onlar sayesinde moral bulacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorabını çıkarmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, ticarette şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap delik görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top