AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada çilek görmek

Kahve falında tarlada çilek görmek

Kahve falında tarlada çilek görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında tarlada çilek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında çilek tarlasında çilek yemek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, başarıya giden yolların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada çilek görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet eder.

Kahve falında çilek koparmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilekli pasta yapmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilek yedirmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında çilekli dondurma almak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında çilek yemek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında çilek reçeli istemek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir