AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir tarlası görmek

Kahve falında incir tarlası görmek

Kahve falında incir tarlası görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, helal rızık elde edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir tarlası gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Kahve falında incir tarlası görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmış incir görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında incir satmak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm incir yemek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir toplamayı görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında incir meyvesi görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında mevsimsiz incir yemek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yardımının olacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken incir yemek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir