AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabın yırtık olduğunu görmek

Kahve falında çorabın yırtık olduğunu görmek

Kahve falında çorabın yırtık olduğunu görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet eder.

Kahve falında çorabın yırtık olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek zararın gittikçe daha da artacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık külotlu çorap görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık çorap dikmek aile huzurunuzun bozulacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çorap yırtığı görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık tül çorap görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmağı yırtık çorap görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ucu yırtık çorap görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir