AnaSayfa / Genel / Kahve falında ucu yırtık çorap görmek

Kahve falında ucu yırtık çorap görmek

Kahve falında ucu yırtık çorap görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına işaret eder.

Kahve falında ucu yırtık çorap gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında ucu yırtık çorap görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, rızkının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında çorabının yırtık olduğunu görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yırtık çorap görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık çorap dikmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık siyah çorap görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çoraplarının yırtık olduğunu görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir