AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöplüğe girmek

Kahve falında çöplüğe girmek

Kahve falında çöplüğe girmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, ömrünün de uzun olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çöplüğe girmek gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Kahve falında çöpe girmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çöplüğe girmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöp şiş görmek hayırlı kapılar açılacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöp şiş yemek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöpten bir şeyler almak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eti çöpe atmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işarettir.

Kahve falında evden çöp atmak projenin gerçekleştirileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Kahve falında böreği çöpe atmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir