AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp şiş yemek

Kahve falında çöp şiş yemek

Kahve falında çöp şiş yemek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet eder.

Kahve falında çöp şiş yemek gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında çöp şiş yemek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında çöp şiş görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöp yemek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında çöpe yemek dökmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında çöpten yemek kötü durumların ortadan kalkacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeği çöpe atmak maddi sıkıntıların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çöp yemek dökmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpten yemek toplamak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir