AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpe girmek

Kahve falında çöpe girmek

Kahve falında çöpe girmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çöpe girmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Kahve falında çöplüğe girmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöpe girmek kazancının her gün daha fazla artacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında çöp kovasına çiş yapmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çöp poşeti görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpe atmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında çöp poşetleri görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, varolan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöp kovası görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kiraz çöpü görmek kişinin muradına ereceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir