AnaSayfa / Genel / Kahve falında ambar görmek

Kahve falında ambar görmek

Kahve falında ambar görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, küskünlük yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ambar gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında boş ambar görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ambarda buğday görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında un ambarı görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ambarda un görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ambar dolusu elma görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday dolu ambar görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işarettir.

Kahve falında buğday ambarına girmek rakiplerin alt edileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yiyecek ambarı görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir