AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş ambar görmek

Kahve falında boş ambar görmek

Kahve falında boş ambar görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında boş ambar gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında boş ambar görmek bol para kazanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ambarda mısır görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ambar dolusu elma görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ambarda un görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ambar görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ambarda arpa görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine inanılır.

Kahve falında arpa ambarı görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında buğday dolu ambar görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir