AnaSayfa / Genel / Kahve falında ambarda mısır görmek

Kahve falında ambarda mısır görmek

Kahve falında ambarda mısır görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ambarda mısır gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz her zamankinden kolay olabilir.

Kahve falında ambarda mısır görmek büyük atılımlarda bulunacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında mısır ambarı görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ambarda arpa görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına inanılır.

Kahve falında boş ambar görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında buğday ambarına girmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında ambar dolusu elma görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinin sıkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ambarda un görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında un ambarı görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir