AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır ambarı görmek

Kahve falında mısır ambarı görmek

Kahve falında mısır ambarı görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mısır ambarı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında mısır ambarı görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında ambarda mısır görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ambar dolusu elma görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un ambarı görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok sağlıklı olunacağına alamet eder.

Kahve falında ambarda buğday görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalet eder.

Kahve falında buğday ambarına girmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında arpa ambarı görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ambar görmek adım atarken çok zorlanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir