AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpten yemek toplamak

Kahve falında çöpten yemek toplamak

Kahve falında çöpten yemek toplamak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında çöpten yemek toplamak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin.

Kahve falında çöpten yemek toplamak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında çöp topladığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, parasının ve malının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöp toplamak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden çöp toplamak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden çöp toplamak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, ticaret hayatına atılacağına inanılır.

Kahve falında birinin çöp topladığını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında çöpten para toplamak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalettir.

Kahve falında çöpten ekmek toplamak insanlardan uzaklaşacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir