AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde çöp görmek

Kahve falında başkasının evinde çöp görmek

Kahve falında başkasının evinde çöp görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinde çöp gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik davranışları sizi şaşırtabilir.

Kahve falında başkasının evinde çöp görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinde çöp görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çöpte yılan görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü çöpe atmak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına yorulur.

Kahve falında çöpte et atmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete delalettir.

Kahve falında yerden çöp toplamak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çöplükte yaşamak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeği çöpe atmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir